Näringsterapi

Näringsterapi i Bagarmossen

hela MaGen

Livsmedel är medel till liv

Näringsterapi

Näringsterapin arbetar utifrån ett helhetstänk runt hälsa. Den sätter individen i centrum och arbetar utifrån dina unika förutsättningar. Tanken är att utgå från dessa förutsättningar för att få dig att må så bra som möjligt. Med hjälp av att skräddarsy kost och kosttillskott hjälper näringsterapeuten individer till att antingen bibehålla eller få en god hälsa.

Som verktyg används medicinska tester och vitaminer, mineraler, fettsyror, aminosyror etc.

Att arbeta som näringsterapeut är lite av ett detektivarbete. Med hjälp av laboratorietester och samtal med klienten försöker vi komma fram till vad som orsakar ohälsa och vad som kan göras åt det.

När du får ordning på din biokemiska hälsa kommer du märka hur mycket bättre du mår. Näringsmedicinen syftar till att rätta till orsakerna till de symtom du upplever. Näringsterapi är ingen "quick-fix", det krävs att du är dedikerad och vill. Samtidigt kan du känna att du börjar må bättre inom bara några veckor. Det är viktigt att komma ihåg att det är du själv som behandlar dig, din näringsterapeut är din guide. Tillsammans kan ni uppnå fantastiska resultat!

Kontakt:

070-611 17 37

info@helamagen.se